Новина

Победа и загуба днес срещу Локомотив Пловдив

Победа и загуба днес срещу Локомотив Пловдив

Днес момчета на Ферион записаха победа и загуба срещу Локо Пловдив. И двата мача се играха по едно и също време на базата в Брестник(набор 2003) водени от Станислав Симов и на Лалута в Пловдив(набор 2004)  воден от Георги Борисов. Срещите се играха от 14:00ч заради леко объркване между двата щаба за часовете на мачовете.

2004 – Локомотив – Ферион  2:0
Както и срещу другият пловдивски гранд момчетата ни играха добре, но за пореден път изпуснаха да реализират и голът за Локо не закъсня. След три ходова акция играч на Локомотив беше изведен на позиция сам срещу вратарят ни Станчев и резултата бе открит. Така завърши и първото полувреме. Втората част не се различаваш много от първата и за двата отбора се редуваха голови положение. Ферионци атакуваха, а Локомотивци с перфектни контри тормозеха нашата защита и грешката за 2:0 не закъсня. За съжаление отново както и срещу Ботев, Станчев допусна елементарна грешка при вторият гол.

2003 – Ферион – Локомотив – 5:2

В другата среща  между двете школи Ферионци тотално надиграха своят съперник с класическа разлика от 3 гола. Първото полувреме беше спечелено от Локомотив, но втората час след малък разбор(викове) в съблекалнята от ст. треньор Симов отбора заигра друг футбол.

Голмайстори:

1:1 Ивайло Янев от дузпа
2:1 Данчо Костов,
3:1 Кристиян Гуглев ,
4:1 Ивайло Янев
5:2 Кристиян Гуглев

Интересуваш се от ФК Ферион?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори